Yleistä

Oranssi Unelma verkkokauppa on markkinapaikka, jossa tuotteita myy Oranssi Unelma, 2923112-8, Leiritie 49 49510 Husula, 040 9655011. Oranssi Unelma pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankissa pankki- ja luottokortilla, laskulla tai erämäksulla. Laskulla ja erämaksulla lisäkulut ilmoitetaan tilausta tehdessä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti ja Matkahuolto kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 7 (seitsemän) arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautusta tehdessä ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tuula@oranssiunelma.fi ja kerro mikä tuotteessa on vikana niin olemme yhteydessä ohjeiden kanssa.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuula Espo

040 9655 011

tuula@oranssiunelma.fi

Leiritie 49, 49510 Husula FINLAND