Mikä on minun tarina?

Olen Tuula ja rakastan ompelemista ja vaatteiden tuunailua ja uusien valmistamista. 

Olen aina halunnut sellaisia vaatteita mitä ei ole ollut tarjolla ja se on johtanut siihen, että suunnittelin ja ompelin itse tai kävin kirpparilla ja leikkasin löytämäni vaatteet osiin ja tein just sellasen, kun halusin. Nyt ajattelin sitten sitten laittaa tänne verkkokauppaan minusta kivan näkösiä vaatteita ja toivottavasti muutkin nauttivat näistä yhtä paljon, kuin minä itse. Lopuksi vähän tarinaa mistä kaikki on lähtenyt aikanaan liikkeelle =)


Tarina alkaa kangaspuiden alta. Olin pikkutyttö ja äiti tarvitsi loimelle pitäjää ja kukas oli ensimmäisenä paikalla =)..

Opettelin ompelemaan käsityölehdistä ja menin opiskelemaan pukuompelijaksi. Myöhemmin hain lisää tietoa ja taitoa vaatetusartesaanin tutkinnosta.

Aina äidin kanssa suunniteltiin pukuja, kun oli juhlia tulossa ja tehtiin upeita luomuksia. Myös minun rippimekko ja hääpuku.

Minun osaamisalaani ovat vaatteet ja ompelu. Äitini kutoo kangaspuilla mattoja, pöytäliinoja, torkkupeittoja, neuloo lapasia ja sukkia ja virkkaa maton jos toisenkin.


Täällä on meidän molempien tekemiä tuotteita, osa on tehty meidän molempien osaamista yhdistäen.


Oranssi Unelma

Tuula Espo

Tytär


TMI Lea Mannier

Lea Mannier

Äiti